Automate your Marketing
with Womplify




 
wan's FotoPage

By: wan ab wahab

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan diadakan di Sabah Hotel di Sandakan

 
 
 
View all 18 photos...
Selepas selesai je majlis Persandingan dirumah pengantin perempuan pada malamnya ada sesi persandingan di Hotel Sabah, Sandakan,...walaupun kepenatan dan agak terlewat sikit masa persiapan tapi kami tetap harungi majlis ini dengan tenang dan senyuman


Saturday, 20-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bersanding dirumah pengantin perempuan

 
 
 
View all 12 photos...




Saturday, 20-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Malam Berinai

 
 
 
View all 27 photos...
Syukur alhamdullilah...majlis Nikah dah selesai dengan sekali lafaz je aku dah menjadi suami orang...balik kat hotel apa lagi bersiap siap untuk majlis berinai n bersanding pada seesokkan harinya






Friday, 19-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan antara dan Yunnyzar

 
 
 
View all 12 photos...
Sudah lama rasanya tak upload gambar dalam fotopages nie, dikesempatan ini saya akan uploadkan active sepanjang tahun lepas yang membuatkan saya menyepikan fotopages nie sehingga hari ini. bermula dgn Majlis akak Nikah saya dan isteri tersayang yunnyzar yang diadakan di kediaman beliau di Taman fajar Sandakan Sabah





Thursday, 20-Sep-2007 03:55 Email | Share | | Bookmark
30 Hari lagi....Zaman Bujang tu hampir Tamat

 
 
 
View all 6 photos...
Didalam bulan ramadan yang mulia ini ingin ku ucapkan Selamat menjalankan ibadah puasa, Alhamdullilah kalau selama ini cuma mengambil gambar pengantin serta melihat kekawan ku berkahwin ini tibalah masaku untuk berumahtangga, Insyallah kalau takde halangan dan rintangan, Syawal ini akan bermakna dan teramat istimewa dgn kehadiran isteri tersayang serta menamatkan status bujang ku. Kepada kekawan photographer semua dan kekawan lain sama ada masih contact or loss contact aku mengambil peluang ini memjemput kamu semua hadir ke rumah ku untuk makan kenduri

Rumah pihak perempuan disabah 19 Oct 2007

Rumah Aku disubang 11-11-2007

Kehadiran kekawan semua amat dialu-aluakn dan moga memberikan lebih kegembiraan

















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net